a

Semi permanente make-up nabij Amsterdam verzorgd door Stylez Studio

Al eeuwenlang streven wij vrouwen het schoonheidsideaal na. Een symmetrisch gezicht, een gladde, zuivere huid en mooie, volle wenkbrauwen. Maar helaas voor ons is het modebeeld erg gevoelig voor veranderingen. Ieder jaar zijn er dan ook weer compleet nieuwe trends op het gebied van make up. Zo kan het voorkomen dat je je wenkbrauwen hebt kaalgeplukt, omdat dunne wenkbrauwen dé trend waren vorig jaar. Maar dit jaar zijn volle, dikke wenkbrauwen de trend. Dan zit je met een probleem, want die verwijderde haartjes groeien niet zo snel terug. In dat geval kan permanente make up de uitkomst bieden. Door middel van kunstmatige pigmentatie kunnen je wenkbrauwen gecorrigeerd worden. Zo heb je binnen no-time weer volle, mooie wenkbrauwen. Stylez Studio is de specialist op het gebied van semi permanente make up in Amsterdam.

Naast microblading zijn wij gespecialiseerd in Ombré/powder brows. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Wat is permanente make up?

Nu vraag je je waarschijnlijk af, hoe permanente make up precies te werk gaat. Geeft dit wel een natuurlijke look? En blijft dit wel mooi? Aangezien deze methode permanent is, is het natuurlijk alleen maar goed om je hierin te verdiepen voordat je een afspraak maakt. Permanente make up, ook wel als PMU aangeduid, houdt in dat de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen, ogen of lippen wordt geaccentueerd. Heb je bijvoorbeeld hele dunne wenkbrauwen van jezelf? En ben je het zat om iedere ochtend een half uur voor de spiegel te staan om je wenkbrauwen bij te tekenen? Dan biedt permanente make up een oplossing. In principe wordt je huid gepigmenteerd, net onder het huidoppervlak. Samen wordt hiervoor de juiste vorm, dikte en kleur besproken om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te creëren.

De voordelen van (semi) permanente make up

Permanente make up kan dus een uitkomst bieden wanneer je graag vollere wenkbrauwen of lippen wilt, of permanente eyeliner op je oogleden wilt laten aanbrengen. Maar wat dacht je van mensen waarbij de haartjes van de wenkbrauwen zijn uitgevallen als gevolg van ziekte? Voor zulke mensen is permanente make up een erg fijne oplossing om hun wenkbrauwen weer terug te krijgen, op een zo natuurlijk mogelijke wijze. Bovendien zit permanente make up altijd goed. Je bespaart zo dus heel wat tijd iedere ochtend, die je anders kwijt zou zijn aan het inkleuren van je wenkbrauwen of het aanbrengen van eyeliner. In Amsterdam is permanente make up dan ook met de dag geliefder onder vrouwen.

Bezoek Stylez Studio in Amsterdam voor semi permanente make up

Ben je op zoek naar een permanente make up specialist in Amsterdam? Zoek niet verder, want Stylez Studio is hierin gespecialiseerd. Voor het aanbrengen van permanente make up in Amsterdam ben je hier dan ook van harte welkom. Je druk maken over wakker worden zonder wenkbrauwen en ze iedere ochtend bij moeten tekenen behoren straks tot het verleden. Geef je zelfvertrouwen én uitstraling een boost met permanente make up in Amsterdam bij Stylez Studio.